Vuohenmaitokosmetiikka

Vuohenmaitokosmetiikka hoitaa ja kosteuttaa luonnon omin keinoin

Vuohenmaito on hoitava ja luonnollinen vaihtoehto raaka-aineeksi hiusten- ja ihonhoitoon, ja siksi vuohenmaitokosmetiikka on erinomainen valinta monelle ihotyypille. Ihonhoito vuohenmaitopohjaisilla tuotteilla on miellyttävää ja luonnonmukaista.

Vuohelman vuohenmaitokosmetiikka valmistetaan käsin Kauvatsalla, ja vuohenmaito tuotteisiimme tulee pientuottajalta naapuripitäjästä Punkalaitumelta. Myös kaikki muut raaka-aineet tuotteisiimme hankitaan niin läheltä kuin mahdollista.

Vuohenmaito on todettu kosmetiikkatuotteissa ominaisuuksiltaan erityisen hoitavaksi ja poikkeuksellisen sopivaksi myös herkkäihoisille ja iho-ongelmaisille. Tästä saamme kiittää vuohenmaidon ominaisuuksia, erityisesti sen sisältämiä maitohappoja. Vuohenmaidon hoitavat ja vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään ihoon paremmin juuri näiden maitohappojen ansiosta,  ja ne tasapainottavat ihon omaa pH-arvoa. Maitohapolla on muitakin mainioita ominaisuuksia – se muun muassa stimuloi hellävaraisesti ihosolukon uusiutumista.

Joskus ongelmaihoa tai kuivaa ihoa päädytään hoitamaan liikaa, jolloin sen luonnollinen rasvatasapaino kärsii ja iho ärsyyntyy vain lisää. Alkaa kierre, jota voi olla vaikea katkaista. Vuohenmaitokosmetiikka voi palauttaa tällaisen ylihoidetun ihon tasapainon sen sisältämien luontaisten rasvojen, kapryyli-triglyseridien ansiosta. Vuohenmaito sisältää luonnostaan myös paljon seleeniä ja A-vitamiinia, jotka ovat ominaisuuksiltaan hiuksia ja ihoa ravitsevia.

  • Näkymä