Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka
Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka

Kesäpaketti jalkojen hellintään, värjäämätön lanka

34,11 €
37,90 €
Saatavuus 57 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Ihana lahjaidea ystävälle tai itselle edullisempaan hintaan! Kesäpaketti sisältää vyyhdin Pentti villasukkalankaa, ohjeen Clematis - sukkiin ja Vuohelman erittäin riittoisan hamppu & minttumaito kosteusvoidepalan (60g).

Hiero kosteusvoidepalaa jalkapohjiin, sujauta kesäiset sukat päälle ja saat ihanan pehmeät jalkapohjat. Toimii erityisen hyvin, kun toistat riittävän usein pesun jälkeen, jolloin jalkapohjiin sitoutuu hyvin kosteutta.

Yksi vyyhti lankaa riittää koon 39 sukkiin tai vähän lyhyemmällä varrella isompiin. Tarvittaessa voit tilata toisen vyyhdin saman väristä Pentti villasukkalankaa.

Pentti villasukkalanka

70 % suomalainen lampaanvilla

30 % tencel

n. 100 g = 240 m , DK

paksuus 140 tex x 3 

puikkosuositus 3-4 mm 

Neuletiheys: 19-24s = 10cm (sukkiin tiheä, muihin löysempi)

villapesu 40°C tai käsinpesu 

värjäämätön 

Puukuidusta valmistetulla tencelillä vahvistettu lanka on luonnostaan antibakteerinen, kosteutta siirtävä, ekologinen ja täysin biohajoava. Tencel tuo lankaan aavistuksen silkkisyyttä ja kiiltoa.

Hamppu & minttumaito kosteusvoidepala

Kosteusvoidepala on ekologinen vaihtoehto nestemäiselle kosteusvoiteeelle. Vuohelman käsintehty, ihoa pehmittävä ja tehokkaasti kosteuttava voidepala sisältää kaakaovoita, kookosöljyä, mehiläisvahaa, hampunsiemenöljyä, vuohenmaitoa sekä rosmariinin, eukalyptuksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä.

Voidepala sisältää suurimmalta osin kaakaovoita, jossa on paljon hyviä antioksidanttisia rasvahappoja. Kaakaovoi rauhoittaa ja pehmentää ihoa lisäten myös sen elastisuutta, minkä vuoksi se on erinomainen raaka-aine hoitamaan raskausarpia, arpia ja hilseilevää ihoa. 

Kookosöljy hoitaa kosteutuksen, ja mehiläisvaha antaa iholle suojaavan kerroksen. 

Hampunsiemenöljyssä on korkea pitoisuus omega 3- ja omega 6-rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon optimaalista kosteustasapainoa ja vahvistavat näin ihon omaa suojakerrosta. Hampunsiemenöljy auttaa myös ihon kiristävään tunteeseen ja kutinaan.

Vuohenmaidon sisältämät ainutlaatuiset rasva- ja maitohapot, vitamiinit ja mineraalit imeytyvät luonnollisesti pintaa syvemmälle. 

Palan sisältämät eteeriset öljyt paitsi antavat palalle ihanan, raikkaan tuoksun, vaikuttavat myös verenkiertoa elvyttävästi ja lihasjännityksiä lievittävästi.

Käyttö: Hiero voidepalaa suoraan kosteutusta kaipaavalle ihoalueelle, jolloin pala  sulaa vähitellen kosteuttaen juuri sopivasti. 

Paino:
100 g