Kosteusvoidepala Hamppu & Minttumaito 60 g
Kosteusvoidepala Hamppu & Minttumaito 60 g Kosteusvoidepala Hamppu & Minttumaito 60 g

Kosteusvoidepala Hamppu & Minttumaito 60 g

22,50 €
Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

UUTUUS! Kosteusvoidepala on ekologinen vaihtoehto nestemäiselle kosteusvoiteeelle. Vuohelman käsintehty, ihoa pehmittävä ja tehokkaasti kosteuttava voidepala sisältää kaakaovoita, kookosöljyä, mehiläisvahaa, hampunsiemenöljyä, vuohenmaitoa sekä rosmariinin, eukalyptuksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä.

Voidepala sisältää suurimmalta osin kaakaovoita, jossa on paljon hyviä antioksidanttisia rasvahappoja. Kaakaovoi rauhoittaa ja pehmentää ihoa lisäten myös sen elastisuutta, minkä vuoksi se on erinomainen raaka-aine hoitamaan raskausarpia, arpia ja hilseilevää ihoa. 

Kookosöljy hoitaa kosteutuksen, ja mehiläisvaha antaa iholle suojaavan kerroksen. 

Hampunsiemenöljyssä on korkea pitoisuus omega 3- ja omega 6-rasvahappoja, jotka ylläpitävät ihon optimaalista kosteustasapainoa ja vahvistavat näin ihon omaa suojakerrosta. Hampunsiemenöljy auttaa myös ihon kiristävään tunteeseen ja kutinaan.

Vuohenmaidon sisältämät ainutlaatuiset rasva- ja maitohapot, vitamiinit ja mineraalit imeytyvät luonnollisesti pintaa syvemmälle. 

Palan sisältämät eteeriset öljyt paitsi antavat palalle ihanan, raikkaan tuoksun, vaikuttavat myös verenkiertoa elvyttävästi ja lihasjännityksiä lievittävästi.

Käyttö: Hiero voidepalaa suoraan kosteutusta kaipaavalle ihoalueelle, jolloin pala  sulaa vähitellen kosteuttaen juuri sopivasti. 

Ekologinen ja eettinen lähikosmetiikkavalinta, jolla vähennät päivittäistä kemikaalimäärää.

INCI: Theobroma Cacao Seed Butter (kaakaovoi), Cocos Nucifera Oil (kookosöljy), Cera Alba (mehiläisvaha), Cannabis Sativa Seed Oil (hampunsiemenöljy), Caprae Lac (vuohenmaito), Mentha Piperita Oil (piparmintun eteerinen öljy), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmariinin eteerinen öljy), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (eukalyptuksen eteerinen öljy), Limonene, Linalool

Paino:
60 g