Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita
Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita

Merja Ojanperä; Neuletunnelmia - hurmaavia kirjo- ja pintaneuleita

29,90 €
Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Suosikkisuunnittelijan pitsineuleet tuovat vaihtelua islantilaisneuleille. Kirjassa on 15 erilaista mallia paitoihin ja villatakkeihin.

Herkän kauniit puserot, tunikat ja villatakit neulotaan enimmäkseen kaarrokeneuleina pehmeistä langoista, jotka tuntuvat mukavalta ihoa vasten. Utuinen mohairlanka ja kevyt mutta lämmin alpakanvilla tuovat hippusen ylellisyyttä niin arkeen kuin juhlaankin sopiviin neuleisiin.

Neuleiden värimaailma on hillitty. Suurin osa neuleista on yksivärisiä, joissain käytetään harkitusti harmonisia tehostevärejä.

Ohjeet on sarjottu moneen kokoon. Näyttävyydestään huolimatta neulemallit ovat kokeneelle neulojalle suhteellisen helppoja.

144 sivua (kovakantinen kirja)

Lankasuositukset:

Mimosa - Tilta tai Pentti

Korusolki - Wilhelmi + silkkimohair

Kukkopilli - Onneli, Manta tai Pentti + silkkimohair

Kaarna - Onneli, Manta tai Pentti + silkkimohair

Juovikas - Onneli + silkkimohair

Silkkiyrtti - Pentti tai Tilta

Metsätähti - Pentti + silkkimohair

Twistillä - Unelma

Kultainen - Unelma

Slipoveri - Pentti + silkkimohair

Syysiltana - Onneli, Manta tai Pentti + silkkimohair

Ebba - Tilta tai Pentti

Punottuja - Tilta tai Pentti

Berit - Onneli, Manta tai Pentti + silkkimohair

Villatakki - Unelma 

Paino:
200 g