Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle
Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle

Eleganssi slipoveri, ohje lankaostoksiin kaupan päälle

0,00 €

Tämän paidan ohjeen saat kaupan päälle ja voit lisätä tilaukseen, kun tilaat samalla kertaa siihen langat. Ohje lähetetään sähköpostitse tiedostona.

Saatavuus 194 kpl

Tämä slipoveri on saanut innoituksensa Shetlannin perinteisistä Fair Isle kuvioista ja neuleista. Se neulotaan alhaalta ylös: kainaloihin asti edetään neulomalla oikeaa pyörönä ja siitä ylöspäin tasona. Yhdellä kerroksella on käytössä enintään vain kaksi väriä.

Puikot ja muut tarvikkeet

Pyöröpuikot 3,00mm pituus 80cm sileään neulokseen tai käsialan mukaan

Pyöröpuikot 2,5mm pituus 80cm joustinneulokseen tai käsialan mukaan

Silmukkamerkki

Apulankaa tai kaapelia

Lanka

Wilhelmi villasukkalanka     

Keskiharmaa 200 g

Vaaleanharmaa 100 g

Tummanharmaa 100 g

Murrettu punainen 100 g

Okra 100 g

Langan menekki on tässä ilmoitettu kokonaisina vyyhteinä, mutta jos sinulla on jo valmiiksi jotain väriä vajaa vyyhti, niin kuvioihin riittää kolmeen pienimpään kokoon punaisen tilalle 50 g ja muiden kuviovärien tilalle 60 g.

Neuletiheys

27s ja 32 krs sileää oikeaa paksummilla puikoilla on 10 cm.

Koot: XXS, XS/S, S, M, L, XL, XXL