Mielikki villapaita, ohje tiedostona
Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona Mielikki villapaita, ohje tiedostona

Mielikki villapaita, ohje tiedostona

8,00 €

Tämän ohje lähetetään sähköpostitse.

Saatavuus 20 kpl

Jenna K:n (Instagram @ihtiriekkoknits) Mielikki villapaita neulotaan alhaalta ylöspäin, hihat neulotaan erikseen ja yhdistetään kaarrokkeen kohdalla vartalon alaosaan. 

Paita on helppo neulottava myös kokemattomalle neulojalle!

Suositeltu lanka : Manta (kuvissa väreinä poltettu oranssi+luonnonvalkoinen, tummanvihreä+burgundi, tummanvihreä+luonnonvalkoinen, burgundi+vaaleanharmaa) Paksuudeltaan sopivia ovat myös Onneli ja Usko.

Koot: XS, S, M, L, XL, 2XL

Langan menekki : pohjaväri + kuvioväri 5+1, 6+2, 6+2, 7+2,  8+2,  9+2

Tiheys: 18 x 22 silmukkaa  = 10cm.

Tarvikkeet: Pyöröpuikot 4 mm (joustinneuleeseen)  ja 4,5 mm (sileään neuleeseen) 40 ja 80cm sekä sukkapuikot 4 mm. Silmukkamerkkejä.

Suomalaisessa mytologiassa nimetään useita metsään ja pyyntionneen vaikuttaneita jumal - ja haltijaolentoja, joiden on uskottu voivan vaikuttaa metsästäjän pyyntionneen tai suojella metsässä liikkuvaa kulkijaa. Metsän eli Tapiolan valtijaiksi ja metsän väen hallitsijaksi on nimetty Tapio ja hänen vaimonsa Mielikki, tapiotar. Varsinais-Suomessa kasvoi maan kohotessa lehtomaisia metsiä. Kaarrokkeen kuviossa tammenterho ja lehvät muistuttavat Mielikin ja Tapion valtakunnasta. Tammi on myös Varsinais-Suomen nimikkopuu.

Lisää tarinaa paidan taustasta on ohjeessa.