Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön
Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön

Pentti langat ja ohje Gieris - huiviin, marjapuuro + värjäämätön

33,00 €
Saatavuus 24 kpl

Huivilangat edullisempaan hintaan + ohje kaupan päälle! 

Paketti sisältää 2 vyyhtiä (200g) Penttiä ja ohjeen Gieris - huiviin. Valikosta voit valita mieleisesi yhdistelmän. Gieris - huivin ohjeet löydät myös erikseen verkkokaupasta, jos haluat valita muun väriset vyyhdit kuin näissä paketeissa.

Huivi syntyy helposti edestakaisin neulomalla 4mm pyöröpuikoilla (80cm tai 100cm). Huivin mitat pingotettuna 30cm x 240 cm.

Marjapuuron värisissä vyyhdeissä voi olla vyyhdin sisällä pientä vaihtelua paksuudessa, joten huivista tulee mukavan eläväpintainen. Kuvissa olevat valmiit huivit on neulottu burgundista + luonnonmustasta ja lohenpunaisesta + hiekan värisestä langasta.

70 % suomalainen lampaanvilla

30 % tencel

n. 100 g = 240 m , DK

paksuus 140 tex x 3 

puikkosuositus 3-4 mm 

villapesu 40°C tai käsinpesu 

Monikäyttöinen lanka, joka soveltuu mainiosti villapaitoihin, lapasiin, huiveihin ja myssyihin. 

Puukuidusta valmistetulla tencelillä vahvistettu lanka on luonnostaan antibakteerinen, kosteutta siirtävä, ekologinen ja täysin biohajoava. Tencel tuo lankaan aavistuksen silkkisyyttä ja kiiltoa. Käytössä villa hieman pörröttyy, mutta ei kuitenkaan nyppyynny. 

Paino:
200 g