Mielikki villapaita, printtiohje
Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje Mielikki villapaita, printtiohje

Mielikki villapaita, printtiohje

$ 8.46

Printtiohjeet lähetetään kirjeenä tai paketissa muun lähetyksen mukana.

Saatavuus 14 kpl
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Jenna K:n (Instagram @ihtiriekkoknits) Mielikki villapaita neulotaan alhaalta ylöspäin, hihat neulotaan erikseen ja yhdistetään kaarrokkeen kohdalla vartalon alaosaan. 

Paita on helppo neulottava myös kokemattomalle neulojalle!

Suositeltu lanka : Manta (kuvissa väreinä poltettu oranssi+luonnonvalkoinen, tummanvihreä+burgundi, tummanvihreä+luonnonvalkoinen)

Koot: XS, S, M, L, XL, 2XL

Langan menekki : pohjaväri + kuvioväri 5+1, 6+2, 6+2, 7+2,  8+2,  9+2

Tiheys: 18 x 22 silmukkaa  = 10cm.

Tarvikkeet: Pyöröpuikot 4 mm (joustinneuleeseen)  ja 4,5 mm (sileään neuleeseen) 40 ja 80cm sekä sukkapuikot 4 mm. Silmukkamerkkejä.

Suomalaisessa mytologiassa nimetään useita metsään ja pyyntionneen vaikuttaneita jumal - ja haltijaolentoja, joiden on uskottu voivan vaikuttaa metsästäjän pyyntionneen tai suojella metsässä liikkuvaa kulkijaa. Metsän eli Tapiolan valtijaiksi ja metsän väen hallitsijaksi on nimetty Tapio ja hänen vaimonsa Mielikki, tapiotar. Varsinais-Suomessa kasvoi maan kohotessa lehtomaisia metsiä. Kaarrokkeen kuviossa tammenterho ja lehvät muistuttavat Mielikin ja Tapion valtakunnasta. Tammi on myös Varsinais-Suomen nimikkopuu.

Lisää tarinaa paidan taustasta on ohjeessa.