Huopakengät 2-laatu
Huopakengät 2-laatu Huopakengät 2-laatu Huopakengät 2-laatu Huopakengät 2-laatu

Huopakengät 2-laatu

64,50 €
129,00 €

okra

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Nämä muutamat kengät myydään 2-laatuisina! Pohjan kiinni pitävät ompeleet tuntuvat sisäpuolella. Kestävyyteen poikkeama ei vaikuta, mutta on mahdollista, että kengän ulkoreunalla kulkevat ompeleet tuntuvat jalkaan.

Kotimaisesta lampaanvillasta Suomessa valmistetut tukevat huopakengät, joissa on pitävät, luonnonkumista valmistetut pohjat. Korkean laadun varmistamiseksi pohjat on ommeltu kiinni huopaan ja reuna ulottuu huovan päälle suojaten maasta tulevalta kosteudelta. Kengät sopivat hyvin sisäkengiksi sekä myös ulkona tallusteluun kuivemmilla keleillä. 

Värinä on okra. Malli sopii sekä miehille että naisille. Kengät ovat reilua kokoa, kuvista saat esille kokotaulukon. Sovittaessa kenkä ei saa olla tiukka, sillä se ei käytössä venahda vaan muotoutuu jalan mukaiseksi. Jos kuitenkin tilaat vahingossa väärän koon, vaihtaminen onnistuu. 

Kenkien suunnittelu ja villat tulevat Vuonueelta, valmistuksen hoitaa miltei sadan vuoden kokemuksen omaava Lahtisen Huopatehdas Jämsässä. Aito suomalainen villa on ekologinen, lämmin ja hengittävä materiaali, joka sopii jokaiseen vuodenaikaan.

Paino:
300 g