Villan Voima on Vuonueen järjestämä hyvän mielen neulontatapahtuma Paimion Parantolassa 16.9.2023 klo 11-17. Osoite Alvar aallon tie 275, Paimio

Tervetuloa tutustumaan Aino ja Alvar Aallon suunnittelemaan kansainvälisesti tunnettuun funkkisarkkitehtuurin helmeen ja aistimaan ainutlaatuisen rauhoittavaa ilmapiiriä neulomaan pysähtyen. 

Neulojien käytettävissä on Ravintola Toivo terasseineen, josta saa lounasta ja kahvilan tuotteita.

Paikalle saapuu lankamyyjiä ympäri Suomen. Monipuolinen valikoima löytyy vanhan kanttiinin puolelta, jossa voit rauhassa tutustua ja tehdä ostoksia. Vanhaan Kanttiiniin on vapaa pääsy. Taitokeskus pitää samoissa tiloissa paikkaus- ja parsintakurssia.

Myyjät: Vuonue, Kässäpuoti, Rva Silmusolmu, Jalovilla, Ilo, Skeinfinity, Undreamt. 

Jenna Kostetin (Ihtiriekkoknits) suunnittelemista ihastuttavista neuleista kootaan näyttely. Se koostuu sekä Neulottu Kalevala - kirjassa olevista että muista neuleista. Uusia mallejakin on luvassa tapahtumassa julkaistaviksi!

Syvemmälle Parantolan sisätiloihin pääset tutustumaan opastetuilla kierroksilla ja näyttelyssä. Majoituksen voi jo varata mielenkiintoisesti sisustetuista huoneista. Opastuskierrokset tulevat varattaviksi myöhemmin. 

Parantolan majoitus ja kierrokset 


Parsintakurssi

Tervetuloa parsimaan luovasti!


Oletko aina halunnut oppia parsimaan? Entäpä oppia tekemään se luovasti ja värikkäästi?Luovan parsinnan non-stop -paja on juuri sinulle, joka haluat antaa elämän ja paikan näkyä!

Pajassa esitellään perinteisiä parsintatapoja, joiden pohjalta voit lähteä varioimaan neuleistasi juuri sinun näköisiä.

Otathan mukaasi oman parsittavan neuleesi, esimerkiksi villasukat tai neulepuseron.

Klo 11 - 17

Opettajana toimii erikoisneuvoja Elina Helminen Taito Varsinais-Suomesta.

Pajahinta 5 € / Vain korttimaksu. Pajaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

(sis. opetuksen, pajassa käytettävät langat ja parsinneulan lainaksi)

Lisäksi voit ostaa tarvittaessa meiltä kotimaisen ja laadukkaan parsinsienen hintaan 17€, parsinneulan 1 € tai värikkäitä parsintalanka-kittejä 5,50€.