Villan Voima on Vuonueen järjestämä hyvän mielen neulontatapahtuma Paimion Parantolassa 14.9.2024 klo 11-17. Osoite Alvar aallon tie 275, Paimio

Villan Voima tulee taas entistä isompana! 

Tänä vuonna saamme paikalle peräti kaksi neulenäyttelyä. Jenna Kostetin Neulottu Kalevala 2 ilmestyy syksyllä ja Villan Voimassa saamme juhlistaa kirjaa hänen kanssaan. Ihailtaviksi saapuvat uusien neuleiden lisäksi kaikki ihanuudet menneiden vuosien varrelta. Ensimmäistä kertaa paikalle saapuvat Neuloosiskon Laura ja Liisa  ihastuttavien ja suosittujen neuleidensa kanssa. Näyttelyssä ovat Neuleita metsästä ja mereltä - kirjan neuleet sekä sen jälkeen ilmestyneitä uutuuksia.

Lankamyyjiä saapuu ympäri Suomen useampia. 

Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua neulakinnaskurssille sekä parsintapajaan. Opastetut kierrokset ovat varattavissa Parantolasta ja ravintola Toivo vapaasti käytettävissä. Lisäksi on tilaa vapaaseen oleskeluun, neulontaan ja erillinen tapahtumaa varten järjestetty kahvila.

Tervetuloa tutustumaan Aino ja Alvar Aallon suunnittelemaan kansainvälisesti tunnettuun funkkisarkkitehtuurin helmeen ja aistimaan ainutlaatuisen rauhoittavaa ilmapiiriä neulomaan pysähtyen. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta syvemmälle Parantolan sisätiloihin pääset tutustumaan opastetuilla kierroksilla ja näyttelyssä. Majoituksen voi jo varata mielenkiintoisesti sisustetuista huoneista. Opastuskierrokset ja kurssit tulevat varattaviksi myöhemmin. 

Parantolan majoitus ja kierrokset