Toimitusehdot

Yleistä

Vuonue on Vuonue ja viipsinpuun ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy 

Vuonue ja viipsinpuu

Y-tunnus 2543612-6

Korvenalantie 236-1

21540 Preitilä. 

Vuonue pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna ja Pay Pal. Voit maksaa ostokset niiden kautta.

Toimitus ja toimituskulut

Yli 100 €:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja Suomeen, yli 150 €:n tilaukset ilman toimituskuluja muualle Eurooppaan. Kaikki tilaukset, jotka mahtuvat kirjeenä, toimitetaan niin Suomessa. 

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Postin kautta toimituskulut ovat kirje 4€, paketti 5,90€ ja Matkahuollon kautta 5,40€. Muualle Eurooppaan toimitamme lähetykset Postin tai GLS:n kautta. Toimituskulut Eurooppaan (muualle kuin Suomeen) 14,90€. Euroopan ulkopuolelle toimituskulut ovat 39€.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Tuotteet postitetaan pääsääntöisesti tilauspäivänä tai siitä seuraavana arkipäivänä. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella kuljetuksen toimittajasta riippuen . Meistä johtuvat poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti, kirjoita yhteystietosi ja lähetä takaisin. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin:

Vuonue/ Piia Aaltonen

p. 041 548 7474

info@vuonue.fi