Kotimaan toimituskustannukset menevät Postin hinnaston mukaan, EU-maihin toimituskulut 20,00€. Kaikki tuotteet, jotka mahtuvat kulkemaan kirjeenä, lähetetään niin ja isommat paketteina.

Tilaajana asiakkaan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla tilausvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Tuotteen toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti, kirjoita yhteystietosi ja lähetä takaisin. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.